Loading...
Loading...
Loading...

TEHNIČAR ELEKTROENERGETIKE (IV stepen)

Vrsta programa: Srednje stručno obrazovanje, prekvalifikacija, dokvalifikacija

Struka: ELEKTROTEHNIKA

O zanimanju: Tehničar elektroenergetike je zanimanje koje je atraktivno i uvijek u trendu jer omogućava dobru zaradu, brzo zaposlenje, mogućnost sopstvenog preduzetništva i dodatnog usavršavanja. Tehničar elektroenergetike stiče znanje koje mu omogućava pronalaženje zaposlenja u privredi čija je primarna djelatnost proizvodnja, prenos, distribucija i korištenje električne energije.

Njihova stručnost primjenjivana je u termoelektranama i hidroelektranama, u elektrodistribuciji, fabričkim kompleksima…

Tehničar elektroenergetike može pokrenuti vlastiti posao (održavanje, izgradnja i remont elektroinstalacija, popravak i održavanje električnih uređaja, remont istih, nadzor i učestvovanje u radovima na izgradnji, rekonstrukciji i održavanju elektroenergetskih objekata. Saradnja pri izradi investiciono-tehničke dokumentacije i sl).

Za program prekvalifikacije i dokvalifikacije, prilikom predupisa, na osnovu važećeg Nastavnog plana i programa za srednje stručno obrazovanje odraslih, utvrđuje se razlika predmeta na osnovu dostavljene diplome, na osnovu koje se obračunava ukupan iznos cijene školovanja, odabranog zanimanja. CIJENA ŠKOLOVANJA prvenstveno zavisi od toga koju ste školu ranije završili, tako da se obračunava i polaže samo razlika predmeta.

Kontaktirajte nas

Grčka 4, 78000 Banja Luka

info@jucoobl.net

+387 (0)66 33 22 11

+387 (0)51 215 076

Zapratite nas na društvenim mrežama

© Dejan Lujić. All Rights Reserved.