Loading...
Loading...
Loading...

ZAŠTO KOD NAS?
ZATO ŠTO SMO USTANOVA KOJA SE DECENIJAMA PREPOZNAJE PO KURSEVIMA STRANIH JEZIKA

Kursevi italijanskog jezika

Za odrasle po programu NUOVO PROGETTO ITALIANO

Moderan multimedijalni kurs italijanskog jezika, podeljen u III stepena ( početni, srednji i napredni), svaki u trajanju od po 60 časova.

NUOVO PROGETTO ITALIANO je uravnotežen didaktički instrument, efikasan i jednostavan. Cilj kursa je upotreba savremenog italijaskog jezika uz pomoć originalnih i spontanih situacija i upoznavanje italijanske realnosti posredstvom tekstova iz kulture, društva i života Italiji.

Kursevi ruskog jezika

Za odrasle po programu POEHALI

Kurs je podeljen II stepena ( početni i osnovni), u trajanju od po 60 časova svaki.

Zadatak kursa – obezbedjivanje brzog usvajanja raznih aspekata jezika i vidova govorne delatnosti.

Kurs njemačkog jezika

Za odrasle

Na zanimljiv način kroz aktivno sudjelovanje učesnika ostvaruje se praktična primjena jezika u svakodnevnici, aktivno učenje, pisanje, čitanje, komunikacija te učenje u grupi. Osposobite se da aktivno govorite njemački jezik u ugodnoj atmosferi i po pogodnim cijenama.

Grupe su formirane za sve nivoe A1-C2.

Kursevi engleskog jezika

Naša ustanova nudi širok izbor modernih kurseva engleskog jezika po povoljnim cijenama za osnovce, srednjoškolce i odrasle osobe. Naše kurseve engleskog jezika predaju profesori engleskog jezika sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Takođe, postoji opcija vanrednog polaganja engleskog jezika u slučaju da već dobro poznajete engleski jezik. Naša ustanova takođe nudi držanje individualnih časova engleskog jezika. U ovom slučaju, naši profesori i predavači će prilagoditi program vašim potrebama.

Kursevi su idealni za sve one koji su spremni da steknu poznavanje engleskog jezika na jednostavan i praktičan način.

Kursevi italijanskog jezika

Za decu i školarce po programu PROGETTO ITALIANO Junior

Moderan multimedijalni kurs italijanskog jezika za decu i školarce podeljen u III stepena, svaki u trajanju od po 40 časova.

Cilj kursa je usvajanje jezičkih elemenata uz pomoć savremenog pristupa i situacija kroz koje prolaze deca i školarci, a sve kroz igru i humor. Karakteristika ovog programa je ravnoteža izmedju gramatičkih i komunikativnih elemenata, primenljiva u svakodnevnoj komunikaciji.

Kursevi ruskog jezika

Za decu

Kurs je prilagodjen interesovanjima dece . Cilj je usvajanje fonetske specifičnosti ruskog jezika, reči , izraza i gramatike, a na kreativan i zanimljiv način – kroz igru, pesmu, kroz razna takmičenja i kvizove, kroz maštu...kroz lepote ruskih bajki, muzike i baleta.

Kursevi njemačkog jezika

Za djecu

Na zanimljiv način kroz aktivno sudjelovanje učesnika ostvaruje se praktična primjena jezika u svakodnevnici, aktivno učenje, pisanje, čitanje, komunikacija te učenje u grupi

Gajeći sa posebnom pažnjom uključivanje naših najmlađih, koncipirani su i dječiji kursevi podjeljeni na nivoe: Kinderkurs 1, 2, 3 i 4, te Jugendkurs.

Kontaktirajte nas

Grčka 4, 78000 Banja Luka

info@jucoobl.net

+387 (0)66 33 22 11

+387 (0)51 215 076

Zapratite nas na društvenim mrežama

© Dejan Lujić. All Rights Reserved.